Planinarenje

Jedan od najljepših načina susreta s prirodom je upravo planinarenje. Na ovaj način imate mogućnost iskusiti istinski mir i ljepotu uz sigurnost naših licenciranih planinarskih vodiča. Posjetiti planine poput Čvrsnice i Vrana te se sa njima stopiti u jedno – u vama će probuditi pravi planinarski duh.

Planina vas nikada neće umoriti. Njena ljepota umiruje i ozdravljuje. Šetnja, kao i usponi najljepše kreiranim stazama u Parku Prirode Blidinje sve više dobivaju na značaju. Tisuće planinara svake godine dolaze te se opet iznova vraćaju doživjeti ljepotu koju im ovaj park prirode daruje. Svoje dojmove nose dalje i dijele po svijetu te nam na taj način dovode još više posjetitelja.

Impresionirat će vas planine koje oduzimaju dah, neotkrivene udoline, nekoliko manjih i većih jezera, visoke i strme litice, grebeni sa kojih se vidi more i još puno toga. Sve to uz ugodno društvo i priču naših iskusnih vodiča.

Sa više od 200km označenih i uređenih planinarskih staza, Park Prirode Blidinje može biti posjećen i do svojih najudaljenijih kutaka. Uz naše pomno odabrane i isplanirane rute svaki ljubitelj planinskih divljina će doći na svoje te u punom smislu uživati u ljepoti ovog kraja.

INFO

– naknada za specijaliziranoga planinarskog vodiča je 200,00 KM.

– jedan vodič ide na grupu do maksimalno 8 ljudi.

Comments are closed.

Close Search Window
en_GBEnglish (UK)