Ultimativno planinarsko iskustvo

Riječ je o ultimativnom planinarskom iskustvu u kojem sudionici, iz cijele Europe i svijeta, sa 2000 metara nadmorske visine mogu iskusiti nestvarnu ljepotu ovog parka.
Highlander Hercules Blidinje avantura proteže se kroz 91 kilometar netaknute prirode Parka prirode Blidinje, a traje pet dana.

Sudionici imaju priliku doživjeti jedinstvenu kružnu turu preko Čvrsnice i Vrana koju prati pogled na Blidinjsko jezero. Start i cilj je u Masnoj Luci, koja je poseban šumski rezervat u središtu Parka. 

Za sve one kojima je pet dana puno, moguće je pridružiti se Highlander Orionu Blidinje  gdje se kroz dva dana i 30 kilometara može doživjeti ljepota Čvrsnice i osjetiti Highlander duh.

Kroz 91 kilometar i preko 150 tisuća prijeđenih, što lakših, što težih planinarskih koraka svi sudionici mogu doživjeti najljepše dijelove ovog parka iz prve ruke. Hercules i Orion rute su kreirane tako da vam uprizore sve najbolje što  Blidinje, Vran i Čvrsnica imaju. Kontrolne točke na kojima se spava te dočekuje zalazak, pa odmah ujutro i izlazak sunca su pomno osmišljenje i nalaze se na nevjerojatnim lokacijama koje oduzimaju dah.

Komentari su zatvoreni.

bs_BABosanski